A 22Bet nagyon népszerűvé vált a hazai játékosok körében, köszönhetően az iroda gazdag és változatos kínálatának, ami nem csak a sportfogadásra vonatkozik.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

22Bet bónusz

100%-os befizetési bónusz akár 48.500 Ft-ig

Fizess be minimum 400 Ft értékben a 22Bet fogadóirodához és egy 100%-os első befizetési bónusz lesz a jutalmad.

Regisztrálj most Részvételi feltételek
 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  50 Ft
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2017
 • Működési engedély
  Curaçao
 • Ügyfélszolgálat
  2.55
 • Felület
  3.64
 • Megbízhatóság
  3.82
 • Odds-ok
  3.73
 • Kínálat
  4.45
 • Kifizetés gyorsasága
  4.36
 • Befizetés egyszerűsége
  4.45
 • Élő fogadás
  4.09
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller paysafecard
 • Minimum befizetés
  Visa
  5500 Ft
  10
  MasterCard
  10
  4000 Ft
  SkrillSkrill
  1
  250 Ft
  NetellerNeteller
  5
  2000 Ft
  paysafecardpaysafecard
  1
  250 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  van
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van

22Bet útmutató

Az európai szerencsejátékjátékosok körében általában egy adott fogadóiroda megbízhatósága azzal összeköthető, hogy az öt üzemeltető cég hol van bejegyezve. Egy EU-s tagállamban szerzett licensz, vagy akár egy gibraltári, vagy egy brit engedély sokszor garanciaként van tekintve, hogy itt most bármi is történne, a játékos védve van. Ez pedig csak részben igaz, mert ha gondjaink vannak akkor bizony lehetséges, hogy hosszú utat kell megtennünk igazságunkért (a költségekről, meg az esetleges nyelvi nehézségekről nem is beszélve).

De mi van akkor, ha mindenre fittyet hányva egy fogadóiroda úgy próbál ügyfeleket szerezni, hogy a főoldalán semmilyen módon nem jelzi, hogy milyen engedéllyel rendelkezik, és az első ilyesmire való utalás az adott bukméker általános részvételi feltételeiben jelenik meg. Üdvözlünk, a sokak által orosz buki-ként emlegetett weboldalak egyikén, a 22Bet-en, akiről megtudjuk, hogy engedélyét a Curacao-i szerencsejáték hivatal adta ki, de ezen kívül van egy Cipruson bejegyzett leányvállalatuk is, mely a pénzügyi részleget intézi. Utóbbi dolog már picit biztatóbb.

Nyilván egy adóparadicsomban bejegyzett, és ottani engedéllyel rendelkező fogadóiroda nem feltétlenül bizalomgerjesztő, de ha megfelelő óvatossággal (és főleg előítélet nélkül) állunk a dolgokhoz akkor a sportfogadási vágyunkat kiélhetjük egy olyan helyen ahol sokszor hihetetlen méretű oddsokat találunk, illetve olyan szolgáltatásokat amelyekre mások csak vágynak.

Továbbra is megfelelő odafigyeléssel kell kezelni ezeket a fogadóirodákat, de addig is élvezni kell az általuk nyújtott lehetőségeket, lehetőleg betartva a legnagyobb biztonsági intézkedéseket.

22Bet előnyei és hátrányai

A 22Bet weboldala a világ számos nyelvén elérhető, ottjártunkkor 61-et számoltunk, így hát csoda lenne ha a magyar nem szerepelne a listán. Ez pedig már startból egy előny.

Azok akik nem csak fogadni szeretnének, azoknak jó hír, hogy a 22Bet számos egyéb szolgáltatást nyújt, és csak, hogy egy párat említsünk ezek közül: kaszinó, póker, bingó, tv-játékok, kaparós sorsjegyek stb.

Bőséges sportfogadás kínálatot, Fogadáskészítőt, Cash Out-ot találunk a 22Bet-nél és még olyan sportágakra is fogadhatunk melyekről szerintünk kevesen hallottak: keirin, muay thai, pradal seray.

Ugyancsak egy előnyként említhetjük a 22Bet-nél a nagyon alacsony belépési küszöböt, ugyanis a minimális befizetendő összeg 400 Ft, ha részesülni szeretnénk az üdvözlő bónuszban, ha pedig nem érdekel a welcome ajánlat akkor 250 Ft-ért már kezdhetjük is a partit.

A 22Bet legnagyobb hátránya továbbra is az a tény, hogy nem rendelkezik egy európai (akár EU-s, akár egyéb országbeli) engedéllyel, mely által az emberek bátrabban játszanának náluk.

Tesztelésünk során amit még észrevettünk és hátrányként emlegetnénk az a Fogadáskészítő, mely eltér a számunkra megszokottaknál, de erről majd alább.

22Bet regisztráció

Amennyiben ki szeretnénk próbálni a 22Bet által nyújtott szolgáltatásait, akkor előbb el kell végeznünk a regisztrációs folyamatot, ami egyáltalán nem bonyolult, főleg a magyar nyelvű kezelőfelület miatt.

Akár asztali gépen, akár mobilon böngésszük a 22Bet weboldalát, keressük meg és kattintsunk a Regisztráció gombra. Mi az alábbiakban a mobiltelefonról való regisztrációt mutatjuk be, de azonos az asztali verzióval.

22bet regisztráció gomb mobil

A regisztrációs űrlapon először is ki kell választanunk azt az országot (pl. Magyarország) ahonnan játszani szeretnénk, majd pénznemet válaszhatunk (HUF, EUR, USD, RUB - csak hogy a legfontosabbakat említsük, de hosszú a lista).

A fentiek kiválasztása után e-mail cím, keresztnév, vezetéknév, születés ideje, valamint jelszó megadása következik.

22Bet regisztrációs űrlap1

22Bet promóciós kódot is megadhatunk, amennyiben rendelkezünk hasonlóval.

A regisztrációs űrlap utolsó előtti lépéseként lehetőségünk van regisztrációs bónuszt választani, vagy akár lemondani is róla (de miért is tennénk ezt?).

Ha végeztünk az űrlap kitöltésével akkor jelöljük ki azt a mezőt mely által elfogadjuk a fogadóiroda részvételi feltételeit, valamint tanúsítjuk, hogy betöltöttük a 18. évünket, és ezek után kattinthatunk a lap alján található Regisztráció gombra.

Megtörténhet, hogy ezek után még felugrik egy captcha teszteket tartalmazó ablak, ahol a képeken pl. motorbicikliket vagy közlekedési lámpákat kell megjelölnünk. Aki kicsit is jártas az online világban az már találkozót hasonlóval, ennek a célja csupán az, hogy a felhasználó bizonyítsa, hogy nem egy "robot".

22Bet reg captcha

Bármennyire is meglepő, de a regisztrációs folyamat itt ezzel már le is zárul. Kapunk egy üzenetet melyben arról értesítenek, hogy a regisztrációnál megadott e-mail címre küldtek egy aktiváló linket, valamint arra kérnek, hogy erre rákattintva erősítsük meg a belépésünket 72 órán belül.

A regisztrációt megerősítő e-mail angol nyelvű lesz (bár utólag érkezett egy magyar nyelvű is), de ettől nem kell megijedni. Egyszerűen keressük meg a benne szereplő aktiváló gombot, és kattintsunk rá.

22Bet aktiválás

A regisztrációs azonosítónkat valahova fel is jegyezhetjük, de akár nélküle is beléphetünk a későbbiekben 22Bet számlánkra, sőt mi több személyes profilunknál mindig láthatjuk.

Hasznos tanács!
Mivel a jelenlegi cikkben egy olyan fogadóirodáról van szó, mely nem rendelkezik EU-s tagállamban szerzett engedéllyel, ezért fokozott figyelmet igényel használata.
Javasoljuk, hogy csak a minimális összegekkel töltsd fel számlád, és nagyobb nyeremény megszerzése után mielőbb igényeld annak kifizetését. Egyenlegeden csak akkora összeg szerepeljen amennyit erre a szórakozási formára szántál.

22Bet regisztrációs bónuszok

A 22Betre való regisztráció előtt nem árt ha képben vagyunk a fogadóiroda által nyújtott új játékosokra vonatkozó bónuszokkal. Ezt megtaláljuk alapjáraton a Bónuszok menü alatt, de akár a főoldalon is találkozhatunk az erre utaló hirdetésekkel.

A regisztrációs bónuszt nem szokták a bukmékerek nagyon gyakran cserélni, ezek általában hosszú távon jelen vannak.

Sportfogadásra egy akár 45000 Ft értékű üdvözlő bónuszban is részesülhetünk, melyet első befizetésünkkel válthatunk ki. Mindeközben a kaszinót preferáló játékosok megcélozhatják az akár 110 000 Ft értékű számlanyitási bónuszt.

22Bet promóciós kód

Amennyiben rendelkezel hasonlóval, akkor tudnod kell, hogy ennek aktiválását regisztrációd végrehajtásakor kell, kitöltve a megfelelő mezőt.

22Bet belépés

Regisztrációnk megerősítése után a 22Bet-re való belépéshez előbb rá kell kattintanunk a Bejelentkezés gombra, majd a megjelenő ablakban több lehetőség is rendelkezésünkre áll.

Az első mezőben a következők egyikét kell beírnunk:

 • azonosító
 • e-mail
 • telefonszám

Következő lépésként már csak a regisztrációnál megadott jelszót kell megadnunk és a Bejelentkezés gombra kattintva elkezdhetjük a böngészését a 22Bet weboldalán.

22Bet bejelentkezés űrlap

Amennyiben elfelejtettük a jelszót, akkor természetesen kérhetünk emlékeztetőt, valamint akár bejelölhetjük az Emlékezzen mezőt mely által bejelentkezve maradunk a fogadóiroda weboldalán.

Extra lehetőségként felkínálják a Google-os, X-en, vagy akár az SMS-sel való bejelentkezési opciót is.

22Bet fiókbiztonság

Annak érdekében, hogy csökkentsd annak esélyét, hogy kéretlen személyek belépjenek 22Bet számládra bizonyos biztonsági intézkedéseket hajthatsz végbe bejelentkezés után.

Keresd meg a menüben a Biztonság részleget, és a megnyíló oldalon láthatód az aktuális fiókod biztonságának szintjét.

Az oldalon található lehetőségekkel (pl. képlépcsős hitelesítés) még biztonságosabbá teheted 22Bet számlád.

22Bet fiókbiztonság

22Bet befizetés és kifizetés

Ahhoz, hogy valós pénzzel tudjunk játszani a 22Bet fogadóirodánál újonnan vagy akár már korábban nyitott számlánkat előbb fel kell töltenünk legalább egy minimális összeggel. A kezdőbónuszok igénybevételekor a felhasználási feltételekben találjuk, hogy mennyi a minimum összeg, annak érdekében, hogy megkaphassuk az adott bónuszt. Ha részesülni szeretnénk benne, akkor ezekkel jó naprakészen lenni.

Számlánkra való bejelentkezésünk után a Befizetés gombra kattintva elénk tárulnak a lehetőségek, és hát mit mondjuk, most sem csalódhatunk, ugyanis egy teljes arzenál vár ránk. Igaz, a legtöbbjük kriptovaluta, és ezért a nagy mennyiség, de ezen kívül is találhatunk számunkra megfelelő befizetési módot. 

A használható fizetőeszközök kategorizálva vannak, így jobban átlátható az egész, sőt mi több, az ajánlottak közt azokat találjuk amelyeknek általában működniük kell, problémamentesen.

Ajánlott befizetési módok a 22Betnél:

Egy adott befizetési módra kattintva megtudhatjuk, hogy mekkora a minimum és a maximum összeg, amivel feltölthetjük számlánkat.

Előre szólunk, hogy találunk itt is furcsaságokat, mivel alapjáraton az online sportfogadók megszokták a teljes, kerek összegeket, a 22Bet viszont itt is eltér. Például az aki Neteller által töltené fel számláját annak a minimum összeg 1972,69 Ft, Skrill és Paysafecard által viszont csak 250 Ft. Visa kártyával a minimum 5438,08 Ft, míg Mastercarddal 3945,37. Csak gyanítani tudjuk, hogy köze lehet valamilyen valutához és annak a forintra vonatkozó árfolyamához. Eurós pénznem használatakor fix összegek vannak, viszont nem fedi az 1:1-es váltási árfolyamot (pl. Visa befizetés esetén euróban a minimum összeg 10, ami egyelőre nem 5438,08 Ft).

22Bet kifizetésnél is számos metódus közül választhatunk, a befizetéshez képest viszont itt már megjelenik a banki átutalás lehetősége, valamint egy Payeer elnevezésű fizetési rendszer. Ami viszont nincs a listán, az a Paysafecard, de őróla tudjuk, hogy befizetésnél használható csak. 

A 22Bet esetén is érvényes az a szabály, hogy kifizetésnél azt a fizetési módot választhatjuk, amelyet számlánk feltöltésekor használtunk. Tehát, ha például Skrillel fizettünk be, akkor Skrillre igényelhetjük a nyereményünket.

Ha igényelni szeretnénk a 22Bet számlánkon szereplő nyereményünket, akkor a menüben keressük a Kifizetés a számláról részleget, ahol elénk tárulnak a lehetőségek.

Kifizetésnél is léteznek minimum összegek, így például a Visa és Mastercard bankkártyára való kifizetés minimum összege 1971,72 Ft, Skrillre 450 Ft, míg a SEPA banki átutalás alsó határa közel 20 ezer forint.

22Bet ügyfélazonosítási folyamat

A 22Bet irodához az igényelt iratokat csak akkor kell elküldeni, amikor ezt ők igényelik, addig viszont nem kell hasonlókkal foglalkoznunk.

Annak érdekében, hogy a 22Bet megfeleljen a különböző jogszabályi követelményeknek, dokumentált igazolással kell rendelkezzen játékosai életkoráról, személyazonosságáról, lakcíméről. Ezt az eljárást KYC-nek is szokták nevezni, ami az angol Know Your Customer rövidítése, magyarul: ismerd az ügyfeled.

Ügyfélazonosításkor a következő iratokat kérhetik:

 • Személyazonosság igazolása
  Elfogadott iratok: útlevél, vezetői engedély, személyi igazolvány
 • Lakcím igazolása
  Elfogadott iratok: közüzemi számla (pl. gáz-, víz-, áram-, internetszámla) ami 3 hónapnál nem régebbi, vezetői engedély, bankszámlakivonat, lakásbérleti szerződés
 • Bank-/hitelkártya dokumentumok

Megtörténhet, hogy az identitásunkat igazoló dokumentumokat az első kifizetés indításakor fogják igényelni, ahol ellenőrzik az adatok pontosságát, illetve azt, hogy az illető játékos jogosan és a felhasználási feltételeknek megfelelve használja 22Bet számláját.

22Bet sportfogadás

Sikeres 22Bet számlánk feltöltése után már neki is ugorhatunk, hogy átböngésszük a sportfogadási kínálatot, és amint a jelenlegi bemutató korábbi részében említettük van amiből választani.

Rengeteg sportág közül választhatunk, a nagyon népszerűektől (labdarúgás, tenisz, kosárlabda) a kevésbé populárisokig (pl. baszk pelota, hurling stb.), de lehetőségünk van időjárásra, politikára és bulvár eseményekre is fogadni náluk.

Mi a 22Bet mobil felületén teszteltük a fogadást, és való igaz, hogy kezdetben szokni kell a használatát, de idővel rájön az ember, hogy mit hol talál meg.

Tudtad, hogy a 22Bet-nél még arra is fogadhatsz, hogy egy adott focimeccsen az orvosi csapat hányszor lép pályára?

A főoldali kereső funkciót is kipróbáltuk, és bár hátránya, hogy nincs automatikus kitöltés, mégis ha céltudatosan keresünk, akkor megtaláljuk azt a sporteseményt amelyre fogadnánk. Például az FTC kulcsszóra a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda meccse, valamint egy vízilabda OB1-es bajnoki jelent meg, viszont a focimeccs nem. A Ferencváros kulcsszóra rákeresve meg fordítva: megvolt a focimeccs, a kézi és a vízilabda viszont nem.

22Bet kereső használata1

A 22Bet-nél lehetőségünk van a kedvenc bajnokságainkat megjelölni, ezeket pedig a Kedvencek fül alatt találjuk bármikor ha keresnénk.

A magyar sportokra fogadók örömére a 22Bet-nél ezeket az eseményeket is megtaláljuk, legyen szó labdarúgó NB 1-ről (férfi és női), NB2-ről vagy akár vízilabda OB1-ről stb.

22Bet élő fogadás

A 22Bet élő fogadás részlegét ha szeretnénk megtalálni, akkor a főoldalon az ÉLŐ menüt kell keresnünk erre kattintva pedig elénk tárulnak az aktuálisan zajló események, melyekre különböző tétet helyezhetünk el, preferencia alapján.

A fogadási lehetőség élőben is nagyon gazdag és változatos, ez pedig nem csak a népszerű sporteseményekre vonatkozik. A listát böngészve olyan érdekességeket is találtunk, mint a Mortal Kombat élő fogadás.

22Bet Mortal Kombat élő fogadás

A 22Bet élő fogadás segítségével sokkal megfontoltabban játszhatunk, mint például mérkőzés előtt tettük volna azt, mivel láthatjuk a csata alakulását, így bármikor közbe tudunk lépni: ha lehetőségünk van idő előtt kiszállhatunk (Cash Out funkció segítségével), vagy akár extra téttel még nagyobb profitra tehetünk szert, ha jók a megérzéseink.

22Bet élő közvetítés

A 22Bet élő közvetítés funkciójának köszönhetően egyes sporteseményekre nem csak fogadhatunk élőben, hanem menet közben képet is kapunk a mérkőzésről, videós formátumban, ennél a bukmékernél pedig ilyen téren sem csalódtunk, ugyanis nagyon sok sporteseménynél felkínálja a live streaming lehetőséget.

Az élő közvetítés segítségével a live fogadásainkból még többet tudunk kihozni. Azt, hogy aktuálisan milyen eseményeket tudunk élőben követni azt megtudhatjuk ha rámegyünk az élő fogadás részlegre, majd az oldal jobb felső részén átállítjuk a kurzort, hogy csak azon eseményeket mutassa amelyeknél van videós elérhetőség is.

22Bet élő közvetítés aktiválása

Fogadás elhelyezése a 22Bet-nél

A fogadás elhelyezése a 22Bet-nél egyáltalán nem igényel extra tudást. Először is válasszuk ki azt a sporteseményt amelyre fogadnánk, és erre kattintva láthatjuk a felkínált lehetőségeket.

Egy esemény keretén belül számtalan egyéb opció áll rendelkezésünkre, a fogadási típusok pedig kategorizálva vannak: népszerű, handicap, játékosok, ázsiai piacok stb.

Rákattintva egy adott fogadási kimenetel nyereményszorzójára a választásunk felkerül fogadószelvényünkre és egy számunkra megfelelő tét megadásával fogadásunkat meg is köthetjük.

Ha egynél több esemény fogadási opciója kerül szelvényünkre, akkor újabb lehetőségekkel találkozhatunk: elhelyezhetünk egyéni vagy gyűjtőfogadásokat, de akár rendszer fogadásban (Patent, Lucky, összetett fogadás 2/4 stb.) is gondolkodhatunk.

A minimális tét 100 Ft, a maximális összeg pedig mindig látható a fogadószelvényen.

A fogadószelvény alján lehetőségünk van beállítani, hogy az odds-módosítások milyen módon legyenek kezelve:

 • elfogadás ha a szorzók emelkednek
 • minden változás elfogadása
 • mindig megerősítést igényeljen odds-módosulásnál

A sikeresen elhelyezett fogadásokat megtaláljuk a Saját fogadásaim menü alatt, a fogadószelvény mellett.

22Bet Cash Out

A 22Bet Cash Out funkció segítségével egy már korábban elhelyezett fogadást idő előtt lezárhatunk. 

A Cash Out segítségével profitunkat hamarabb kézbe kaphatjuk, vagy legrosszabb esetben veszteségünket minimalizálhatjuk.

A 22Bet korlátozhatja, hogy ez a funkció melyik sporteseményeknél, mérkőzéseknél érhető el, úgy a teljes, mint a részleges Cash Out-ra vonatkozóan. Már megjátszott fogadásainkat böngészve tudomást szerezhetünk arról, hogy van vagy sincs Cash Out opciónk, mivel a fogadóiroda ezt külön jelzi.

A 22Bet Cash Out három lehetőséget kínál:

 • Teljes kifizettetés
  A teljes tét összeget felvesszük általa.
 • Részleges kifizettetés
  A tét egy részét felvesszük, a maradék pedig játékban marad.
 • Automata kifizettetés
  Egy általunk meghatározott összegnél a kifizettetés automatikusan megvalósul.

A 22Bet Cash Out funkció egy nagyszerű dolog, viszont fontos, hogy óvatosak legyünk, főleg akkor ha bónuszokban részesülünk és azokat szeretnénk kijátszani (forgatni), ugyanis általában ilyenkor a Cash Out-tal lezárt fogadások nem érvényesek.

22Bet odds-ok

Ami szokatlan lehet a 22Bet-nél, hogy a nyereményszorzókat három tizedesjegy pontossággal is szokták írni. A korábban Pinnacle Sports-nál játszók ezt már megszokták, Tippmixesek még kevésbé.

A nyereményszorzók és a tét határozza meg, hogy egy adott fogadással mennyit nyerhetünk, ezért is fontos, hogy a lehető legmagasabb oddsokat keressük.

A 22Bet odds-ok tesztelésére három különböző sportág mérkőzését választottuk, a győztesre vonatkozó piacon, és ezeket vetettük össze a magyar sportfogadó iroda (Tippmixpro) ugyanazon kimenetelek nyereményszorzóival.

Segítségül a margin (fogadóiroda nyeresége) kalkulátorunkat vettük elő, mely által megtudhatjuk, hogy egy adott bukméker egy adott piacon milyen haszonkulccsal dolgozik. Minél közelebb áll az érték a 100%-hoz, annál kisebb az iroda haszna az adott fogadáson.

Fogadóiroda nyereség kalkulátor

Adj meg 2 vagy 3 szorzót (kimenetelek száma alapján) és kiszámoljuk mennyi az iroda nyereségét és a piac visszafizetését.

Az oddsok piacoként és sportáganként is változnak, és sok esetben az irodák a népszerűbb események oddsait felpumpálják, mivel bár kevesebb haszon jár per fogadás, mégis a népszerűség miatt, a volumen miatt kárpótolja a csökkentett margint.

Foci, Hollandia: Excelsior vs RKC Waalwijk (1X2 piac)

 • 22Bet: 1 - 2.31 X - 3.44 2 - 3.03 (94,64% a visszafizetési ráta)
 • Tippmixpro: 1 -  2.28 X - 3.50 2- 3.05 (94,78%)

Jégkorong, Kazahsztán: Nomad vs Aktobe (1X2 piac)

 • 22Bet: 1 - 1.27 X - 5.85 2 - 7.55 (90,92%)
 • Tippmixpro: 1 -  1.23 X - 5.25 2 - 6.75 (84,84%)

Tenisz, WTA Charleston: Diana Shnaider vs Elisabetta Cocciaretto (győztes piac)

 • 22Bet: 1 - 1.97 2 - 1.80 (93,68%)
 • Tippmixpro: 1 - 1.88 2 - 1.80 (91,25%)

A fentiek egy minimális (mikró) minta, és nagyon nagy következtetéseket nem szabad levonni. Oddsok szempontjából nem olyan nagyok a különbségek (kivétel a kazah hoki), nagyjából ugyanazt a haszonkulcsot használják. 

Kíváncsiságból összehasonlítottunk egy top bajnokság mérkőzésére kínált fogadási opciókat is, és felvettük a listára a Magyarországon népszerű Tippmixet is.

Foci, Spanyol LaLiga: Osasuna vs Real Madrid (1X2 piac)

 • 22Bet: 1 - 6.35 X - 4.28 2 - 1.504 (94,40% a visszafizetési ráta)
 • Tippmixpro: 1 -  6.50 X - 4.35 2- 1.54 (96,69%)
 • Tippmix: 1 - 6.25 X - 4.30 2 - 1.39 (88,80% a visszafizetési ráta)

Látható, hogy a nagyon népszerű mérkőzéseknél a Tippmixpro odateszi magát, és kisebb haszonkulccsal ajánlja a mérkőzés győztese piacára az oddsokat, viszont ami ugyancsak látható, hogy a továbbra is oly populáris Tippmix milyen borzasztóan rossz nyereményszorzókat ad.

22Bet Fogadáskészítő

A 22Bet Fogadáskészítőjének segítségével egy mérkőzés keretén belül egy és ugyanazon szelvényen több fogadási típust elhelyezhetünk, amennyiben ezek nem mondanak egymásnak ellent. Nyilván nem tudunk egy szelvényen fogadást elhelyezni arra, hogy egy csapat nyer és ugyanazon egy másik opcióként az ellenfél csapat győzelmét megjátszani (hacsak nem duplaeséllyel játszunk).

Amennyiben ismered már a Bet Builder (Fogadáskészítő) működését, akkor kezdetben azt kell tudnod, hogy a 22Bet-nél ezt a funkciót ne az adott mérkőzés fogadási piacainál keresd mondjuk olyan név alatt, mint Fogadáskészítő, hanem picivel feljebb egy darut ábrázoló menüt kell keresned.

22Bet fogadáskészítő

Erre kattintva elkezdheted a fogadásod felépítését, úgymond az alapoktól.

A +piac hozzáadása gombra kattinva elénk tárulnak a lehetőségek amelyek közül választhatunk, és saját preferenciáink szerint létrehozhatjuk 22Bet fogadáskészítős szelvényünket.

22Bet fogadáskészítő2

Miután kiválasztottuk a számunkra megfelelő fogadási opciókat írjuk be az összeget amennyiben szeretnénk megjátszani az adott szelvényt, majd a tét elhelyezése gombra kattintva fogadásunk megvalósul.

Nekünk személyesen ez a fogadáskészítős módszer a 22Bet-nél annyira nem tetszett. Kipróbáltuk úgy asztali gépen, mint mobilon, de valahogy ilyen téren az Unibet a top. Nem hiába ők voltak azok akiknél legelőször megjelent ez a fogadási funkció.

22Bet app

Ami a 22Bet mobilos használhatóságát illeti, mi ezen bemutatót teljes egészében úgy készítettük, hogy a weboldaluk mobilos verzióját követtük. Nem mondhatjuk, hogy a legjobb navigálási élményben részesültünk, de nem is az a nagyon borzasztó. Egy próbát mindenkinek megér.

22Bet mobil app

A 22Bet mobilalkalmazást is biztosít játékosai számára, ennek letöltését viszont nem a Google Play Store-ból tudjuk, hanem a 22Bet weboldaláról. 

Elmondásaik szerint a 22Bet app segítségével fogadásokat köthetünk, azokat a Cash Out funkciónak köszönhetően bármikor lezárhatunk még akár a mérkőzés lebonyolítása előtt, sőt telefonunkon élőben követhetjük a meccseket (legalábbis azokat amelyekre biztosítanak live streaminget).

Android verzió

Ammenyiben Androidos telefonunk van, akkor a 22Bet weboldaláról letölthető az az Android app fájl, melynek telepítésével a 22Bet alkalmazás telefonunkra kerül. Mindenképp javasolt, hogy a fájlt csakis a 22Bet hivatalos oldaláról töltsd le, és nem kételyes egyéb weboldalakról.

iOS verzió

Az Apple termékekkel rendelkezőknek egy picit nehezebb a 22Bet alkalmazás beszerzése mivel az App Store-ban nem fogjuk megtalálni, csak a nigériai verziót.

Amennyiben nagyon ragaszkodunk a mobilalkalmazáshoz, és ilyen messze vizekre szeretnénk evezni, akkor az Apple ID beállításainál az országot át kell cserélni Nigériára, elfogadni a feltételeket, és ki kell tölteni egy űrlapot, ahol ottani (nigériai) címet kell megadni. A 22Bet weboldalán erre vonatkozó infót is közöltek, ha nem találod, akkor valószínű, hogy már nem javasolják.

22Bet iOS App Nigéria

22Bet Jackpot avagy Totó

A 22Bet fogadóirodánál lehetőségünk van totó szerű játékra is, melyet a Jackpot menü alatt találunk.

Ide betérve elénk tárul az aktuálisan megjátszható szelvény, melyet kitölthetünk egyesével vagy válaszhatunk egy véletlenszerű kitöltést.

22Bet totó

Amennyiben mobilról tekintjük meg az adott oldalt, akkor annak tetején láthatjuk a szelvény beküldésének határidejét, a nyereményalapot, valamint a jackpot aktuális értékét.

A Szelvények listájára kattintva megnézhetjük a korábbi játékok eredményeit, láthatjuk, hogy hány fogadószelvény volt összesen beküldve, mennyi volt a nyereményalap stb.

A 22Bet Totó játék minimális tétje 190 Ft, ami nem egy olcsó mulatság ha összevetjük azzal a ténnyel, hogy a magyarországi Totó 70 Ft-ba kerül, de nem is szuper drága. Szórakozásból ki lehet próbálni.

22Bet virtuális sportok

Aki egy picit is jártasabb az online sportfogadásban az megtörténhet, hogy korábban már találkozott az egyes helyeken V-Sport-ként emlegetett részleggel, ahol virtuális sportesemények zajlanak, mi pedig erre fogadhatunk is. 

A virtuális sportokra való fogadás egyre népszerűbb lett a 2020-as évek elején, és azóta egyre nagyobb teret nyer.

A 22Bet virtuális sportfogadás részlege ebben is különbözik a vetélytársaitól, mivel míg másoknál megszoktuk, hogy egy adott szoftvergyártóval dolgoznak, ennél a bukmékernél startból hat szolgáltató kínálatával találkozunk. Ők lennének azok:

 • Golden Race
 • Leap
 • Global Bet
 • DS Virtual Gaming
 • Kiron Interactive
 • 1X2 Gaming

Az az igazság, hogy ez egyedülálló dolog, ilyennel még nem találkoztunk, így ha virtuális sportokra fogadna valaki, akkor talán érdemes egyből a mélybe ugrani, és kihasználni az a lehetőséget, hogy a 22Bet-nél nagyon sok játék közül választhatunk.

22Bet kaszinó, játékok, póker és bingó

Amint a bevezetőben is írtuk, a 22Bet irodát a sokszínűség jellemzi, és az embernek az az érzése, hogy ők mindent is kínálni szeretnének weboldalukon.

A 22Bet kaszinó részlegén népszerű szoftvergyártók (Evolution, Pragmatic, Playtech) játékaival találkozhatunk, de bármikor rulletezhetünk, blackjacket játszhatunk, mindezt akár élőben, egy csínos krupié társaságában.

A 22Bet az új kaszinó játékosokat egy első befizetési bónusszal várja, de ezen kívül heti versenyeken szerepelhetünk, illetve különböző ajánlatokban részesülnek a már meglévő ügyfelek is.

Amikor meguntuk a kaszinózást, akkor áttérhetünk a bingó részlegre, pókerezhetünk, vagy akár kaparós sorsjegyeket vásárolhatunk, és akkor még nem is beszéltünk a számtalan ügyességi játékról. 

Végül, de nem utoljára a 22Bet Crash játék által fogadhatunk (valós pénzért, vagy akár virtuális téttel), hogy egy induló rakéta mikor fog felrobbanni. Nyilván csak játékról beszélünk, nem valóságról.

22Bet Crash

22Bet hűségprogram és születésnapi bónusz

A hűséges 22Bet játékosok sosem maradnak jutalom nélkül - hirdetik a weboldalukon. Ehhez pedig 22Bet-pontokat kell gyűjteni.

Minél többet játszol a 22Bet fogadóirodánál vagy kaszinóban annál több pontot szerezhetsz.

Ottjártunkkor a következő 22Bet pontrendszer működött:

 • 1 BP (22Bet pont) minden megtett 3933 Ft után a legtöbb kaszinójátékban
 • 1 BP minden 1967 Ft után sport- és e-sportfogadás esetén

Az aktuális egyenleged megtekintheted a BOLT menü alatt, és ugyanitt van lehetőséged ezeket beváltani sportfogadásra vagy akár ingyenes pörgetésekre (pl. 1 euró sportfogadás tőke = 100 BP vagy 10 ingyen pörgetés = 100 BP).

A 22Bet születésnapi ajándékban is részesíti játékosait, így érdemes résen lenni, és teljesíteni a feltételeket, főleg ha közeledik a számunkra jeles nap.

Működési engedélyek

A 22Bet weboldalt működtető TechSolutions Group N.V. a Curaçao-i Szerencsejáték Hatóság által kiadott működési engedéllyel rendelkezik, és ennek a felügyelete alatt áll. A vállalat pénzügyi részlegét az Európai Unió tagállamában, a Cipruson bejegyzett TechSolutions (CY) Group Limited intézi.

22Bet alternatív cím

Bizonyos országok korlátozzák, hogy egy adott online szolgáltatás elérhető legyen az adott régióban vagy sem. 

A 22Bet bár nem rendelkezik EU-s működési engedéllyel, amint az előbbi pontban is írtuk a pénzügyi részlegét egy EU-s tagállamból intézi, ez pedig ad némi biztonságot.

Azokban az országokban/régiókban ahol korlátozzák a 22Bet elérhetőségét, ott alternatív megoldásokat alkalmaznak, ilyenek például a folyamatosan változó, alternatív linkek. Ezek által a 22Bet felülete elérhetővé válik, és a játékosok továbbra is igénybe veheti az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

22bet BELÉPÉS

Nem elérhető a 22Bet weboldala? - Cloudflare WARP 1.1.1.1 (https://1.1.1.1/)
Ez egy  ingyenes VPN szolgáltatás a Cloudflaretől. Ugyanabból az országból ad IP címet, ahonnan belépsz rá. Biztonságos, teljesen titkosított alagútat hoz létre a géped és a Cloudflare hálózata között. Nyilvános WiFi hálózatokon is ajánlott a forgalom biztonságossá tételéhez.
Elérhető mobilra (iOS és Android), Windows, MacOS és Linuxra.
Használata előtt nem árt konzultálni a szerencsejáték szolgáltatóval ha ajánlott-e a használata vagy sem. Általában engedik.

22Bet ügyfélszolgálata

Amennyiben gondunk akadna a 22Bet irodánál, akkor lehetőségünk van a magyar nyelvű ügyfélszolgálathoz is fordulni.

Még mielőtt ezt megtennénk átnézhetjük a GYIK (gyakori kérdések) részlegüket, ahol megtörténhet, hogy választ kapunk felvetésünkre, ha mégsem akkor élő chat, e-mail vagy akár telefonos ügyintézés is rendelkezésünkre áll.

A menüben keressük az Ügyfélszolgálat részleget, itt pedig alapjáraton lehetőségünk van egy virtuális asszisztenssel (tanácsadó) kommunikálni, vagy megadva telefonszámunkat igényelhetjük, hogy hívjanak fel.

Kérdéseinket elküldhetjük a [email protected] e-mail címre is.

22Bet gyakori kérdések

Mennyi idő alatt érkezik meg a kifizetésem a 22Bet-től?

A kifizetés ideje függ a használt fizetési metódustól. Bizonyos esetekben a kifizetés feldolgozásától számítva ez lehet pár óra (elektronikus pénztárcák), vagy akár pár munkanap (banki átutalás).

Fontos, hogy kifizetésnél azt a nyereményigénylési eszközt válasszuk amit a befizetésnél is használtunk (amennyiben erre lehetőség van).

Fogadhatunk magyar foci NB2-re a 22Bet-nél?

Igen, lehet NB2-re fogadni, sőt a 22Bet-nél a női NB1 bajnokság is szerepel a kínálatban, így akár arra is helyezhetünk el kisebb-nagyobb tétet.

Külön kiemelendő dolog, hogy a magyar labdarúgó NB2-es mérkőzéseknél fogadáskészítővel is összeállíthatjuk szelvényünket.

Kell adót fizetnem 22Bet nyereményem után?

Igen. Bármilyen jövedelem adóköteles, így a 22Bet-nél szerzett jövedelem után is adót kell fizetni, de csak abban az esetben ha az adott pénzösszeget kifizettettük. Ameddig a 22Bet számlánkon szerepel a nyereményünk, addig nem kell adót fizetni utána, csak miután igényeltük ennek a kiutalását.

Azt is jó tudni, hogy a jövedelemadózás tekintetében az EU-s országok (és nem csak) rendszeresen információt cserélnek, így bár a jövedelem külföldön jön létre, ezt nem lehet és nem is javasolt eltitkolni.

Van lehetőség több pénznemben játszani a 22Bet-nél?

Igen. Regisztrációkor ki kell választanod egy alap pénznemet, majd utólag a 22Bet számládra belépve lehetőséged van egyéb pénznemeket is hozzárendelni számládhoz.

Ehhez keresd a Fiókbeállítások részleget, ezen belül pedig a Pénztárca hozzáadása résznél kiválaszthatsz egy újabbat.

A sikeres hozzáadás után, az oldal felső részén mindig kiválaszhatod azt a pénznemet amelyet használnál.

22Bet vélemények és értékelések

22Bet hírek és cikkek

22Bet bónuszok

100%-os befizetési bónusz akár 48.500 Ft-ig

Fizess be minimum 400 Ft értékben a 22Bet fogadóirodához és egy 100%-os első befizetési bónusz lesz a jutalmad.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org