Ahogy ígértük az előző cikkben és videóban, folytatjuk a Betfair-sorozatunkat a korábban megkezdett vonalon. Nem szakadunk el a gólok világától és ezúttal a félidei over 0,5 gól lehetőségét vesszük górcső alá. Egy kis ízelítőt kaphattok, hogy mit érdemes szemügyre venni az első 45 perc után és milyen is a meccsek kiválasztásának világa. Az előző részhez hasonlóan, ezúttal is jelentkezünk videóval is, amit lentebb találhattok.

Csak látszatra könnyű gólokra vadászni

Talán a legbecsapósabb része az egész stratégiának, hogy bár egyszerűnek tűnik, egyáltalán nem az. Megnézed a bajnokikon előforduló 0:0-k számát és azt fogod észrevenni, hogy a legtöbb ligában az összes meccset nézve ez 10% alatt található. Tehát, elég nehéz kifogni egy gólnélküli döntetlent, mivel kevesebb mint egy meccs lesz ilyen egy jól választott 10-es sorozatból.

Azonban ha a meccsek kezdete előtt szállsz be az over 0,5 piacba, akkor ehhez mérten fogod az oddsokat is kapni (1.10 alatt). Lassan lehet így bankot építeni, azonban egyáltalán nem mondanánk, hogy adott esetben ez jelentené a sportfogadó világ izgalmas oldalát. Ezért is javaslom a félidei belépést.

Izgalmasabb, mivel a játékidő leszűkül körülbelül 45 percre, illetve magasabb oddsot is kaphatsz (kb 1.30), míg a gólnélküli döntetleneket is nehezebb kiszűrni. Ezért, ha hosszú távon nyereségesek akarunk lenni, akkor bizony komolyan kell vennünk minden meccset, ahol tétet rakunk és nem léphetünk könnyelműen a többi sportfogadó közé. A lay the draw stratégia áttekintése és utána még 50 meccs felmérése után léptem a tettek mezejére, hogy bemutassam nektek, vajon lehet-e sikereket elérni egy ilyen egyszerűnek hitt taktikával is.

Mint említettem, egyáltalán nem volt könnyű feladat. A pozitívumok mellett érdemes pár negatívumot is megjegyezni: keveset hibázhatsz (1/5 maximum) és ez stresszes lehet; sok meccset áttanulmányozol, majd be is zársz, mivel nem esett át a rostán, így hozhat unalmas perceket/órákat is akár a stratégia; ennek következtében pedig az 50 meccs is lassan jön össze.

Ettől függetlenül többnyire a gólok keresése FUN volt és mindenképpen egy olyan taktika, amit a repertoáromban tartanék. Egyelőre pont így: a felállított rendszerem és a félidei belépés alapján. Azonban láthatjátok, hogy elég részletes fájlt vezetek a meccsekről és ez bizony azért van, mivel a továbbfejlesztésre is alkalmas adatbázist hozok létre.

Tehát, egyrészt jó érzés most a játéka ennek a módszernek, másrészről egyre inkább növelem a mintámat, amit a későbbiekben fel fogok tudni használni, hogy esetleges nagyobb profitot érjek el. A lejátszott 50+20 meccsem a Te rendelkezésre áll, így aki szeret elemezni, az nyugodtan nekieshet a találkozóknak.

Egy másik cikkünkben az over ellentétét, vagyis az under 0,5 gól stratégiát vettük szemügyre.

Várjuk véleményed e stratégiáról, akár e cikk alján hozzászólásként, akár a fórumon.