A brit fogadóiroda üzenetet küldött játékosainak, melyben arról tájékoztatta őket, hogy a már meglévő befizetési lehetőségek mellett egy újabb áll rendelkezésükre, az AstroPay.

Az elmúlt periódusban minimális technikai gondok akadtak a bet365 elérésénél, amit gyorsan orvosoltak, és ahogy az lenni szokott, a rossz hír után jött a jó is. Bár a játékosok nem részesültek extra befizetési bónuszban, mint ahogy ez történt az Unibetnél, viszont remek hír az ügyfeleknek, hogy most már a Skrill és a Paysafecard mellett jelent a fizetési opcióknál az AstroPay is.

A 2009-ben alapított fintech cég világszerte jelen van, és segítségével online vásárlásainkat intézhetjük, általa pénzt küldhetünk másoknak, sőt még befektetési eszközként is használhatjuk.

AstroPay weboldal AstroPay útmutató

Az AstroPay által a feltöltendő összeg azonnal megjelenik számlánkon, a minimum érték 1500 Ft, és nem számolnak fel extra kezelési költséget a tranzakcióért. Kifizetésnél is választhatjuk ezt az eszközt, a minimális érték ebben az esetben is 1500 Ft, míg az átfutási idő maximum 24 óra.

2023 július 1-től a játékosok számára bonyolultabbá vált a bet365 irodánál a be-, valamint a kifizetés, mivel a bankkártyával történő direkt fizetést a magyar bankok letiltották, így egyéb lehetőségekhez kellett fordulni.

Így töltsd fel a bet365 számlád AstroPay által

A bevezetés után megragadtuk az alkalmat, meg a telefonunk, és gyorsan kipróbáltuk ezt az új fizetési lehetőséget. Háttérben elindítottunk egy időmérőt is.

Astropay számlanyitás időtartalma

Pontosan 5 perc 41 másodperc alatt eljutottunk addig a pontig, hogy letöltöttük az alkalmazást (Google Play Store / Apple Store), regisztráltunk, és még a számlaellenőrzésen is átestünk, bár igaz, hogy még kb. másfél percre szükség volt, hogy fel is dolgozzák a beküldött kép, videó és hanganyagokat, de így is ez 8 percen belül megtörtént.

Megj. A videós ellenőrzésnél még sikerült bénázni is, ez pedig több időt felvett: kameránk használatának engedélyezése után az arcunkról kérnek egy képet, majd hangosan fel kell olvasni a megjelenő három számjegyet, harmadik lépésként meg fejünket 90 fokban oldalra kell fordítani, úgy hogy a megjelenő keretbe maradjunk.

Rövid időn belül lett tehát egy AstroPay elektronikus számlánk, illetve egy Flex virtuális VISA kártyánk is. Utóbbira még nincs is feltétlenül szükségünk, ahhoz, hogy bet365 számlánkat feltöltsük.

Bankkártyánk (többet is teszteltünk - Visa, Revolut Mastercard) segítségével feltöltöttük az AstroPay számlánkat, onnan pedig irány a bet365, ahol befizetésnél kiválasztottuk az Astrót, és követtük az utasításokat. Pár kattintás után már fordulhattunk a bet365 fogadási kínálatához, mert egyenlegünkön ott mutatkozott az újonnan feltöltött összeg. 

És, hogy ne gondoljátok, hogy csak befizetni szeretünk, későbbi órákban egy kifizetést is kezdeményeztünk, vissza az AstroPay elektronikus számlánkra, az összeg pedig körülbelül 1 órán belül ott is volt.

A be-, valamint a kifizetés is AstroPay által díjmentes volt. Soha rosszabbat.

Ha kérdésetek van az AstroPay fizetési lehetőséggel kapcsolatosan, akkor megtalálsz bennünket a fórumon, ahol akár mi, akár sportfogadó közösségünk szívesen segít kiigazodni a témában.

bet365 elérhető fizetési lehetőségek

Befizetés        
Fizetési mód Díj Átfutási idő Min. Megjegyzés
Visa/Mastercard Ingyenes Azonnali 1.500 Ft Nem tudunk működő kártyát, de meg lehet próbálni.
Skrill/Neteller Ingyenes Azonnali 1.500 Ft  
AstroPay Ingyenes Azonnali 1.500 Ft  
Banki átutalás Ingyenes 2-5 munkanap 40.000 Ft  
Paysafecard Ingyenes Azonnali 1.500 Ft myPaysafe számlán keresztül
Kifizetés        
Fizetési mód Díj Átfutási idő Min. Megjegyzés
Mastercard/Visa Ingyenes 1-3 munkanap 1.500 Ft Csak ha működött befizetésre a kártya.
Skrill/Neteller Ingyenes 24 órán belül 1.500 Ft  
AstroPay Ingyenes 24 órán belül 1.500 Ft  
Banki átutalás 1 ingyenes 28 naponta vagy 2100 Ft. 1-3 munkanap 11.000 Ft  

15.000 Forint fogadási kreditekben
A világ szerencsejáték piacának egyik legjelentősebb szereplője, a bet365, továbbra is számlanyitási ajánlattal várja az új játékosokat, amelynek összege akár 15.000 Ft is lehet (fogadási kreditként), ezen kívül a meglévő bet365 ügyfeleket sem felejtik el: korai kifizetés ajánlatok, pénzvisszafizetés és szuperfokozók is várnak rájuk, egyebek mellett.
Irány a bet365

Borítókép: Fotó: Vladimir Sukhachev/Shutterstock