Gyors kifizetés, remek ajánlat, hatalmas választék, s ez csak egy pár olyan jelző, mely a világ egyik vezető fogadóirodáját, a Bet365-öt minősíti. Valójában az Egyesült Királyság egyik legnagyobb magánvállalatáról van szó, mely a weboldalunkon megrendezett "Sportfogadas.org Gálán" már kétszer is elhódította az "Év fogadóirodája" díjat, fórumtagjaink értékelései által. Jelenleg is ő a címtartó (Az év fogadóirodája 2012).

Amiben (az értékelések alapján) verhetetlen volt a legutóbbi díjkiosztáson:

- legjobb ügyfélszolgálat
- legjobb kínálat
- legjobb élő fogadás
- oddsok

Valóban egy olyan fogadóirodáról beszélünk, melynél már számos magyar sportfogadó játszik, mi viszont azoknak szeretnénk egy kis ízelítőt akik eddig még nem próbálták, de az sem kizárt, hogy a már meglévő kliensek is megismernek még 1-2 érdekességet, melyről eddig nem tájékozódtak.

Mielőtt bemutatnánk röviden az irodát, tájékoztatni szeretnénk e cikk olvasóit, hogy weboldalunkon csak olyan fogadóirodákat ajánlunk, amelyet mi vagy már több száz fórumtagunk kipróbált. Ezek megbízható fogadóirodák, ahol a befektetett pénzünk biztonságban van. Soha nem fogunk olyan irodát ajánlani, amelynél csalást érzékelünk (bizonyította csalást). Bármilyen gondot jelezzetek a fórumon, s ha bebizonyosodik, hogy valóban gondok vannak egy irodánál, akár a "fekete listára" is feltesszük.

bet365 landing

Gyors áttekintő

A fogadóirodáról napi szinten olvashattok véleményeket fórumunkon (a Bet365 Infó témában), illetve megtekinthetitek a bemutatóját is (bet365 bemutató), melyben információt szerezhettek a regisztráció menetéről, befizetésről, fogadások megtételéről, kifizetésről stb.

Egy egyszerűen kezelhető felület vár ránk a Bet365 fogadóirodánál, rövid időn belül regisztrálhatunk, feltölthetjük számlánkat, s már is böngészhetjük a hatalmas kínálatot. Természetesen a kínálat böngészése regisztráció nélkül is megoldható.

Egy számlás rendszert használ az iroda, ami azt jelenti, hogy amennyiben feltöltjük számlánkat, akkor a feltöltött egyenleggel nem csak fogadhatunk, hanem akár a kaszinó, póker, vagy játék részlegen is részt vehetünk, sőt a tőzsdét is kipróbálhatjuk.

Bármikor gondunk akad, segítséget találunk a magyar ügyfélszolgálatnak köszönhetően.

Bónuszok

15.000 HUF Kezdőknek

Ha még soha nem játszottál a bet365 fogadóirodánál, akkor nagyon kedvezményes módon kezdheted, hisz minden új játékos egy 100%-os első feltöltési bónuszban részesül, amely akár 15.000 forintot is jelenthet. A kezdő bónusz feltételeit itt találod.

7.500 HUF Mobil és táblagép bónusz

A meglévő kliensek sem panaszkodhatnak, de ez a bónusz érvényes az új játékosokra is. Első mobilról vagy táblagépről megtett fogadás esetén egy újabb 100%-os bónusz jár, amely akár 7.500 forintot is jelenthet. További részletek itt.

Ezeken kívül időközönként, pl. Bajnokok Ligája indulásakor szoktak újabb bónuszokat ajánlani, illetve ingyenes fogadásajánlatokkal jelentkeznek bizonyos rangadók alkalmából (pl. a manchesteri rangadón).

Bizonyos sportágakra speciális bónuszokat ajánlanak, így az európai kosárlabda, az NFL rajongók, de az európai topligákra fogadók is számos kedvezményben részesülhetnek.

Sportfogadás

Rengeteg sporteseményre fogadhatunk náluk, s a megszokott sportágak mellett akár bowlsra, meg szörf versenyekre is fogadhatunk. Persze mi nem biztatunk erre, főleg akkor nem, ha nem követitek az eseményeket. Erre is van megoldás, hisz évente, több mint 40.000 sporteseményt élőben követhetsz a Bet365 irodánál. Fogadásaid az események előtt,vagy események közben is megteheted az élő fogadás szolgáltatás segítségével. E kettőnek a kombinációja (élő fogadás + élő közvetítés) meg maga a csúcs! A nap 24 órájában megteheted ezt (azért néha nem árt egy kis lazítás is)!

Élő közvetítés (Ingyen)

Az élő közvetítés segítségével tehát megtekinthetjük azt a sporteseményt amelyre fogadtunk, legalábbis java részét. Bizonyos közvetítési jogok miatt vannak azért olyan események amelyeket nem tekinthetünk meg (pl. magyar OTP Bank Liga). Ettől eltekintve nyugodtan nézhetünk egy olasz Serie A mérkőzést, vagy akár az El Clasicót is, s akkor még nem említettem, hogy nagyjából az összes ATP meg WTA tornákról biztosítanak élő közvetítést, sőt idéntől az NHL rajongók is örvendhetnek, hisz napi szinten követhetik az érdekesnél érdekesebb találkozókat.

Mindez ingyen, hisz ezt a szolgáltatást nem kell külön fizetni, mindössze a fogadószámládon rendelkezned kell egy minimális egyenleggel, vagy rendelkezned kell az elmúlt 24 órában egy érvényes fogadással.

Sokan felteszik a kérdést, hogy az "élő közvetítés" ablakot miért nem lehet megnagyobbítani. Valószínű, hogy mindez a korlátozások miatt történik (s most nem a fogadóirodára gondolunk)

bet365 élő

Élő fogadás

Lassacskán nincs olyan esemény amelyre ne lehessen élőben fogadni. E cikk írásakor pl. egy jordániai első ligás mérkőzés zajlik, s arra lehet fogadni, hogy ki szerzi a következő gólt, de pl. teniszben akár pontokra is fogadhatunk, vagy nagyobb focimérkőzéseknél a következő bedobásra stb.

Az élő fogadás konzolba megtaláljuk az élő közvetítést is (természetesen külön ablakban is lehet használni), viszont akár statisztikai adatokat is találunk az adott mérkőzésről. Nem utolsó sorban a "multi nézet" segítségével egyszerre akár 12 eseményre is fogadhatunk egy ablakban.

Összességében a bet365 élő fogadás és élő közvetítés részlegei a piac legjobbjai közé tartozik, de ugyanezt elmondhatjuk a kínálatról is. A kezdő, illetve a mobil bónusz meg kihagyhatatlan!

Kaszinó, Élő Kaszinó

Két fogadás közt, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz akkor ott a kaszinó részleg. A hagyományos rulett, blackjack és baccarat mellett napjaink legújabb izgalmas kaszinó játékait is megtalálod, mint pl. "Iron-Man 3", "The Sopranos", "Thor".

Három számlanyitási bónusz vár az új játékosokra, ahol akár extra 150.000 forint is ütheti markod, de nem maradnak ajánlat nélkül azok sem akik mobilról próbálják ki a kaszinó részleget, sőt a VIP programban újabb ajánlatok várnak a játékosokra.

Ha egy valódi kaszinóban szeretnéd érezni magad, akkor figyelmedbe ajánljuk az "élő kaszinó" részleget, ahol várnak rád a csinos krupiék!

bet365 kaszinó

Póker

Pókerezni szeretnél? Ezt is megteheted a Bet365-nél, s kezdőként akár egy 1.000$-os bónuszban is részesülhetsz, illetve részt vehetsz a kezdők 100€-os freeroll versenyén. iPhone és iPad készülékkel rendelkezők is elérhetik a Bet365 Póker részleget, s akár utazás közben is játszhatnak.

Játékok

Ha előbbi két lehetőség nem elegendő egy kis kikapcsolódásra, akkor bizonyára a Bet365 Játék az ideális hely, ahol a kezdők 30.000 forintos bónuszban részesülhetnek.

Vegyél részt a nyerőgépeken, s ha a fortuna is kedvez akkor még a Jackpot nyertesek listájára is felkerülhetsz.

A játékválaszték akkora, hogy amennyiben fel kellene sorolni, nem garantált, hogy továbbolvasnátok e cikket.

Még itt vagytok? :)

Tőzsde

Amennyiben egy kis komolyságra vágysz, akkor a Bet365 Tőzsde részlege a számodra megfelelő hely. Fogadj a gazdasági piac alakulásaira, legyen az akár Euró-Dollár árfolyam, vagy német tőzsde (DAX).

Közös játékok

A Bet365 fogadóiroda a weboldalunkon zajló játékokat is támogatja, nevezetesen a 365Liga, az SfScore, illetve az SfGuru játékokat, illetve heti szinten rendezünk közös rövid távú versenyeket is, ahol fórumtagjaink különböző értékű bet365 számlafeltöltésben részesülnek.

Összegzés

Már többször kijelentettük, s most is megemlítjük. Ha online fogadsz, akkor a bet365 fogadóiroda az a hely, ahol ezt biztonságban megteheted, s a biztonság mellett számos olyan szolgáltatást találsz náluk (élő fogadás, élő közvetítés, magyar ügyfélszolgálat stb.) amely egy komoly magyar sportfogadónak elegendő. Csatlakozz te is!

Ne felejtsd, ha bármikor szükséged van segítségre bennünket is kereshetsz! Bet365 Fórum

Fórum - A Hét Fogadóirodája!